Onze missie

In onze uiteenlopende opdrachten trachten we steeds te voldoen aan de gerechtvaardigde eisen en wensen van de opdrachtgever en staat de kwaliteit hoog in ons vaandel.

Troeven

  • Multidisciplinair team


  • ISO-9001kwalificatie


  • Meer dan 20 jaar ervaring


  • Voorname referenties en projecten


  • Technische infrastructuur

Ervaring

Sinds 1989
Team van 5 experts
Meer dan 100 projecten

Wie zijn we?

Buro Landschapsplanning, Stedenbouw en Techniek (Buro LST) werkt met een multidisciplinair team. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk overheden (gemeente, provincie, Vlaams Gewest, etc.), projectontwikkelaars, nutsmaatschappijen en private opdrachtgevers.
Het werkgebied concentreert zich voornamelijk op de provincie Limburg maar ook buiten deze provincie en in het buitenland zijn reeds verschillende opdrachten uitgevoerd.
Ook verzorgen wij de communicatie en begeleiding van onze opdrachten naar hogere overheden en de bevolking.

Kwaliteit

Het multidisciplinaire ontwerpteam staat garant voor een op maat gesneden invulling van zowel landelijke als stedelijke gebieden. Buro LST beschikt over de nodige technische infrastructuur en werkt met de meest recente hard- en software om alle verschillende opdrachten optimaal uit te voeren.
In onze uiteenlopende opdrachten trachten we steeds te voldoen aan de gerechtvaardigde eisen en wensen van de opdrachtgever en staat de kwaliteit hoog in ons vaandel. Deze kwaliteit wordt o.a. gegarandeerd door permanente bijscholing, zelfevaluatie en bijsturing. De ISO-9001 kwalificatie is hierbij de rode leidraad in onze werkwijze.

Enkele realisaties

Hier vindt u een kort overzicht van enkele voorname projecten die onder begeleiding van Buro LST tot stand zijn gekomen. Meer informatie vindt u bij projectrealisaties. Een volledige lijst is op aanvraag verkrijgbaar. Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor meer informatie.

Logo12
Logo09
Logo08
Logo06

Tevreden klanten